fbpx
PJ Fotografering 12430679 scaled 1 1

PENCIL BOX

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Pencil Box er et modul til ADAPT KOLLEKTIONEN. Boksen flyttes nemt rundt og placeres på ny på tavlen. Beholderen er ideel til kuglepenne, blyanter, linial og hæftemaskinen. Alle genstande, der er rart at have lige ved hånden i hverdagen.

ADAPT BOARDET består af en tavle, kabelbakke og lydabsorberende bagvæg (klasse b) i én. Pencil Box er én ud af mange moduler, som du kan mikse og matche efter behov. Se flere billeder længere nede på siden.

Tankerne bag kollektionen er at skabe et smukt, funktionelt og strømlignet design, der er unikt for den enkelte person. Derfor er der tænkt over enhver detalje, lige fra de runde kanter omkring bagvæggen, til kabeludtræk og en gnidningsfri måde at flytte rundt på modulerne.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Pencil Box, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

ET HJEM TIL DINE KUGLEPENNE, LINIAL OG HÆFTEMASKINE

Vare nummer: 6000-0141-9000
6000 0141 9000 Pincil Box
Pencil box 6000 0141 9000
Close up mobil charger taendt

INSPIRATION TIL INDRETNING MED FARVER

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG