MATERIALER OG PLEJE

Hos APTO gør vi vores bedste for at skabe et bæredygtigt produkt, som kan holde i flere generationer. Få guides og vejledning på siden her.

APTO Adapt

METAL

Alt vores metal er overfladebehandlet med pulverlak. Denne overfladebehandling beskytter mod slid og korrosion.

ALUMINIUM

Vores aluminiumsprofiler til reolsystemet Extend er overfladebehandlet med pulverlak. Denne overfladebehandling beskytter mod slid og korrosion.

VEDLIGEHOLD

Rengøring foretages med en hårdt opvredet klud og neutralt rengøringsmiddel. Der kan tørres efter med en ren klud for at fjerne rester af rengøringsmiddel.

FILT

Filten er fremstillet af op til 70% genanvendt plastik. Filten har flere unikke egenskaber såsom at være fleksibel og samtidig tilpas slagfast. Dens visuelle udseende, der minder om strukturen i et tæppe, skaber en hjemlig følelse på kontoret og forbedrer også akustikken i rummet.

VEDLIGEHOLD

Filt vil tiltrække støv og snavs over tid. Du kan regelmæssigt støvsuge produktet med en blød børstevedhæftning for at fjerne løst snavs.

  1. Pletfjerning: Hvis dit filtmateriale får en plet, kan du prøve at dampe med en damper eller fjerne den med en blød, fugtig klud og en mild sæbe eller et rengøringsmiddel beregnet til delikate stoffer. Test altid pletfjerningsmidlet på et lille, ikke synligt område først for at sikre, at det ikke beskadiger filten.

  2. Lufttørring: Hvis produktet bliver vådt, skal det lufttørres grundigt. Undgå at udsætte det for direkte sollys eller varmekilder, da dette kan forårsage krympning eller deformation af filten.

  3. Undgå skarpe genstande: Filten kan være følsom over for skarpe genstande, der kan rive eller beskadige overfladen. Undgå at placere skarpe genstande direkte på produktet, og undgå at ridse det med skarpe genstande.

  4. Opbevaring: Når produktet ikke er i brug, opbevar det et sted væk fra direkte sollys og fugt. Evt. i en støvfri pose.

APTO Extend 4
Fern. Boston Fern. Plan box. 5 plants for the office

PLANTER I KUNSTSTOF

Vores kunstige planter er produceret af polyester, lakfarve og plast. Disse er et alternativ til levende planter, der kræver meget vedligehold. Ikke alle har den mulighed, men øsnker dog stadig at skabe en stemning med grønt og natur på kontoret.

VEDLIGEHOLD

Plastikplanter har en tendens til at tiltrække støv over tid. Du kan regelmæssigt støve dem af med en blød, tør klud eller en let fugtig klud for at holde dem rene og friske.

BUNDPLADER I EGEFINER

Vores bundplader leveres blandt andet i Europæisk eg. Kvartskåret, alt med fine rene linjer i årestrukturen. Bundpladerne er beskyttet med en klar lak, så de ikke er følsomme over for fugt.

VEDLIGEHOLD

  1. Regelmæssig rengøring: Støv og snavs kan akkumulere på overfladen af egefinerpladerne over tid. Tør regelmæssigt pladerne af med en blød, tør klud eller en let fugtig klud for at fjerne støv. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler, da de kan beskadige egefinerens overflade.

  2. Undgå direkte sollys: Egefiner kan blive misfarvet eller falme over tid, hvis det udsættes for direkte sollys i længere perioder. Placer derfor dine egefinerplader et sted, hvor de ikke udsættes for intens sollys.

  3. Beskyt mod fugtighed: Egefiner er følsomt over for fugtighed, da det kan forårsage svulmning eller deformation af træet. Undgå at lade vand eller væsker stå på pladerne, da det kan forårsage skade. Hvis lakken på egefinerpladerne slides af, skal de enten lakeres igen eller undgås at have potteplanter, krus og lignende stående på dem.

Free standing feet 2 scaled

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG