DESIGN MED OMTANKE

VORES DESIGNFILOSOFI

Designerne

KARAKTERSKABENDE INDRETNING

APTO er et designunivers der træder i karakter. Et univers hvor koncept og visuelt ydre går op i en højere enhed. På trods af APTOs tidsløse udtryk, kendetegnes stilen ved iøjnefaldende farver, organiske former og funktionelle features.

APTO er designet af det anerkendte designfirma Hans Thyge & Co., i tæt samarbejde med producenten PJ Production. Konceptet er et resultatet af en visionær dialog, hvor en cirkulær tankegang og et foranderligt arbejdsmiljø har været på dagsordenen.

MODULÆRT & FUNKTIONELT

Alle kollektioner indeholder mulighed for at forandre, tilpasse og personliggøre den individuelle arbejdsplads. Der er tænkt funktion ind i hvert enkelt design. Det modulære aspekt gør, at den enkelte selv kan indrette efter personlige behov og skabe et rum, der giver ro til koncentration, lægger op til kreativitet eller bare giver følelsen af ”hjem”.

APTO Miljo 6 JPG Kopi scaled

CIRKULÆRT & LANGSTIDSHOLDBART

APTO ønsker at være med til at forvandle den almene lineære tankegang. Vores tilgang til designprocessen er altafgørende for omstillingen til en cirkulær økonomi, da valgene i designfasen, af eksempelvis materialer, er bestemmende for produktets levetid.

FORANDRING & TILPASNING

APTO, er portugisisk og betyder forandring og tilpasning. Navnet rummer designets nerve og er den vigtigste retningslinje når vi designer her i huset. APTO skal være modstandsdygtig for forandring og mester i tilpasning.

Derfor er designet gjort så fleksibelt og multifunktionelt som muligt, med tanke for et langtidsholdtbart design, der på ny kan indgå i indretningen igen og igen. Alt sammen uden at gå på kompromis i forhold til slutbrugerens endelige oplevelse.

APTO Miljo 1.2 JPG scaled

BRING NATUREN INDENFOR

Vi opholder os hovedsageligt indendørs, når arbejdet skal passes, og lige præcis derfor er et godt indeklima særligt vigtigt for trivslen. En naturlig måde hvorpå indeklimaet kan forbedres, er ved at indrette med planter og blomster. Grønt spiller en væsentlig rolle i at formidle et behageligt og roligt miljø, som samtidig besidder flere sundhedsmæssige fordele, såsom forbedret støjniveau, reduceret kuldioxid og forøget luftfugtighed.

NEM OG HURTIG MONTERING

Det skal være nemt at gå fra tanke til handling og vi har derfor gjort det så gnidningsløst som muligt at indrette med APTO. Især montering af vores Clamp Kollektion kan ikke gøres lettere. Her monteres klemmen på den ønskede overflade uden at skulle benytte værktøj. Til vores øvrige sortiment medfølger en simpel monteringsvejledning, der guider dig hele vejen.

APTO Miljo 7.2 JPG scaled

SPECIALLØSNINGER

Hele ideen bag APTO er at imødekomme forandring og tilpasse designet, så det dermed bliver værdsat og brugt i mange år fremover. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du sidder med en specialopgave eller har andre ønsker til mål eller funktion på vores nuværende sortiment.   

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG