Flower house 1959 x 1080

APTO CUSTOMIZED

– en designløsning der altid vil passe ind!

APTO står for forandring og tilpasning på portugisisk. Dette er gennemgående i alle vores kollektioner, men også i vores stræben efter at være en pålidelig partner, der lytter til vores kunders behov. Derfor har vi også 25 års erfaring med at tilpasse designløsninger, der imødekommer helt specifikke ønsker.

Styr på tekstilerne og kontorløsning i én

CASE: I dette projekt blev vores opgave at imødekomme kundens behov for præsentation og organisering af stofprøver i forskellige størrelser samt tilhørende mapper. Kunden ønskede, at løsningen skulle integreres i kontorindretningen og fremstå dekorativ uden at skabe uorden.

RESULTAT: På billederne præsenteres to renderinger af deres kontor, hvor både Extend fritstående og Extend vægmonteret er blevet udvalgt og tilpasset for at opfylde deres specifikke krav og behov på en stilfuld og professionel måde.

Et udstillingsvindue med plads til daglige ændringer

CASE: Rødding skole ville adressere problemet med at bøgers attraktive forsider bliver skjult i reolerne, hvilket formindskede den visuelle appel. Biblioteket havde et mål om at skabe et fleksibelt udstillingsvindue, der ville fremhæve bøgernes æstetiske værdi og samtidig tillade daglige ændringer.

RESULTAT: Resultat blev disse to tavler, med tilhørende flytbare moduler, inspireret fra kollektionen APTO Adapt Board. Modulerne som her er en smal hylde og blomsterkasser påsættes tavlen og flyttes rundt alt efter størrelse på bøger og blomster.

Vi har gjort det nemt for dig.

Hent specifikationer til dit designoplæg i pCon.box. Eller endnu bedre, design selv i deres gratis 3D program. Alle vores kollektioner ligger online og kan sammensættes med andre brands. Øsnker du endelige priser skal du være oprettet som bruger. Du kan skrive dig op via nedenstående formular. 

3D design program q8z1xm6wmxpjy0qvvkxi3fjlbcvivu12mlioxx9wcw

ET VISUELT UDPLUK AF VORES COSTUM PROJEKTER

OPLEV VORES KOLLEKTIONER

Vores interiørkollektioner tilbyder et bredt udvalg af møbler, arbejdsstationer, opbevaringsløsninger og mere.
Fra moderne og minimalistiske designs til tidløse og klassiske stilarter, er der noget for enhver smag og indretningsstil.

APTO EXTEND cover menu

EXTEND

Byg og design rum med EXTEND COLLECTION. Et skalerbart reolsystem, der tilbyder ubegrænsede muligheder for at zoneinddele.

Cover Clamp

CLAMP

Indret med APTO CLAMP COLLECTION, bestående af 12 stilrene og multifuntionelle løsninger til kontoret, receptionen, restaurantet og mødelokalet.

Cover Adapt

ADAPT

Med APTO ADAPT COLLECTION er det muligt at skabe og tilpasse dine omgivelser lige efter dine individuelle behov. Miks og match dine moduler.

Cover Filt

FELT

Ta' ansvar med APTO FELT COLLECTION. Et værdifuldt alternativ, der er skabt i 70 % upcycle materialer. Filten er desuden lyddæmpende og skaber ro i travle miljøer.

HVORFOR APTO?

Vores navn, der betyder forandring og tilpasning på portugisisk, afspejler vores vision. Vi er dedikerede til at være modstandsdygtige over for forandringer og mestre tilpasningens kunst gennem vores fire interiørkollektioner.

APTO har som mål at transformere den traditionelle, lineære tilgang til kontorindretning. Vores løsninger er skabt til at være så fleksible og multifunktionelle som muligt og er designet med holdbarhed for øje, så de kan integreres igen og igen i forskellige indretninger.

Vi tror på, at et veldesignet kontormiljø kan inspirere og forbedre arbejdspladsen. Derfor forener vi æstetik og funktionalitet i vores møbler og inventar. Hvert enkelt stykke er omhyggeligt udformet med fokus på detaljer, materialer af høj kvalitet og bæredygtige produktionsmetoder.

Hos APTO stræber vi efter at være en pålidelig partner, der lytter til vores kunders behov og skaber skræddersyede løsninger til deres unikke arbejdsmiljøer.

Følg os og bliv inspireret

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG