fbpx
APTO Extend

SKALERBART REOLSYSTEM

Skab et rum, hvor der både er plads til privatliv og rum til de mere kreative processer – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Det kan du med vores skalerbare reolsystem EXTEND Collection. Reolsystemet giver ubegrænsede muligheder for at zoneinddele ethvert rum til hvilket som helst erhverv.

SKAB RUM MED DE
3 grundmoduler

EXTEND Collection består af tre grundmoduler, som monteres på forskellig vis. Modulerne giver uanede muligheder for at skabe et reolsystem, der kan være med til at fortælle jeres historie og skabe jeres rum, samtidig med at I opnår optimal funktionalitet og minimal støj. 

DEN FRITSTÅENDE

Denne model skaber rum til privatliv eller modsat; et rum til vidensdeling. Den fritstående reol er en fleksibel løsning til at skabe afskærmning op imod gangarealer eller zoneinddelinger i storrumskontoret. Denne fås også med hjul og kan flyttes efter behov.

DIMENSIONER:
B: 1275 mm | H: 2100 mm | D: 500 mm

DEN VÆGMONTEREDE

Denne model monteres på væggen. Det bringer liv og funktionalitet ind i rummet uden at optage for meget plads. Modellen er et alternativ til det tunge reolsystem, der nemt kan tage for meget plads i rummet.

DIMENSIONER:
B: 1900 mm | H: 2219 mm (+15 mm) | D: 150 mm

DEN LOFTMONTEREDE

Denne model er med til at forlænge rummet i højden og giver mulighed for at afskærme og dermed udfolde et rum i sig selv. Den loftmonterede model er ideel til afskærmning op imod gangarealer, i receptionen eller i kantinen.

DIMENSIONER:
B: 1900 mm | H: 2490 mm (+30 mm) | D: 75 mm

Vores designfilosofi

Karakterskabende indretning, organiske former og funktionalitet

APTO er et karakterfuldt designunivers, formet i tæt samarbejde med producenten PJ Production, hvor alle elementer er skabt ud fra en cirkulær tankegang og et foranderligt arbejdsmiljø.

HISTORIEN BAG APTO

25 ÅRS ERFARING MED INTERIØRLØSNINGER

Bag APTO Collection står den danskejede virksomhed PJ Production, der har mere end 25 års erfaring inden for funktionelle og designfokuserede interiørløsninger til det moderne kontor. 

APTO Miljø 5.4 JPG

Kan vi hjælpe dig?

Er du nysgerrig på at se mere EXTEND, så hent vores produktkatalog eller prøv kræfter med vores reolsystem i designprogrammet pCon.planner, eller kontakt endelig Carina, hvis du har spørgsmål.

Produktark
Download vores produktkatalog, hvor der er masser af inspiration til at sammensætte vores skalerbare reolsystem.

Benyt EXTEND i pCon.box
Få EXTEND kollektionen ind i din pCon.box, så du kan skabe dine 3D rum med vores forskellige moduler.

Kontakt os
Har du spørgsmål, så skriv til Carina, der er klar til at hjælpe dig med rådgivning – både til små og store projekter.

HVORFOR APTO?

Vores navn, der betyder forandring og tilpasning på portugisisk, afspejler vores vision. Vi er dedikerede til at være modstandsdygtige over for forandringer og mestre tilpasningens kunst gennem vores fire interiørkollektioner.

APTO har som mål at transformere den traditionelle, lineære tilgang til kontorindretning. Vores løsninger er skabt til at være så fleksible og multifunktionelle som muligt og er designet med holdbarhed for øje, så de kan integreres igen og igen i forskellige indretninger.

Vi tror på, at et veldesignet kontormiljø kan inspirere og forbedre arbejdspladsen. Derfor forener vi æstetik og funktionalitet i vores møbler og inventar. Hvert enkelt stykke er omhyggeligt udformet med fokus på detaljer, materialer af høj kvalitet og bæredygtige produktionsmetoder.

Hos APTO stræber vi efter at være en pålidelig partner, der lytter til vores kunders behov og skaber skræddersyede løsninger til deres unikke arbejdsmiljøer.

Følg os og bliv inspireret

Copyright © 2023 PJ Production ApS. All rights reserved

Bestil vores produktark

For at få tilsendt produktarket, skal du blot udfylde formularen med dine kontaktoplysninger.

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG