ZONEINDEL KONTORET MED

EXTEND - ET SKALERBART REOLSYSTEM

SKAB RUM MED DE
3 grundmoduler

EXTEND Collection består af tre grundmoduler, som monteres på forskellig vis. Modulerne giver uanede muligheder for at skabe et reolsystem, der kan være med til at fortælle jeres historie og skabe jeres rum, samtidig med at I opnår optimal funktionalitet og minimal støj. 

EXTEND FREE STANDING

Extend Free standing er perfekt til at skabe afskærmning mellem gangarealer eller til at opdele områder mellem borde. Den tilbyder en balancere af privatliv uden total isolering. Reolløsningen er meget fleksibel og kan tilpasses i størrelse.

EXTEND WALL MOUNTED

Extend Wall Mounted monteres på væggen og tilfører liv og funktionalitet til rummet uden at fylde meget. Dette alternativ til tunge reolsystemer skaber en svævende fornemmelse og maksimerer opbevaringsmulighederne uden at virke bombastisk.

EXTEND CEILING MOUNTED

Extend Ceiling Mounted kan skræddersys til enhver højde og er udstyret med elegante messingdetaljer, der monteres i loftet og på gulvet.Dette alsidige system er velegnet som afskærmning i kantiner, loungeområder og kontorarealer.

APTO lookbook1

Hent vores lookbook

Dyk ned i vores interiørunivers og lad dig inspirere af vores innovative designs, der vil transformere dine omgivelser og skabe en unik atmosfære på arbejdspladsen. Med vores lookbook får du en eksklusiv forsmag på vores seneste trends og kreative indretning.

Bring liv og funktionalitet ind i rummet

UDFORSK VORES GALLERI

HVORFOR EXTEND?

APTO Extend er en innovativ løsning skræddersyet til moderne kontormiljøer, hvor funktionalitet og æstetik forenes for at skabe et inspirerende arbejdsrum.

Dette fleksible reolsystem kan nemt integreres og tilpasses ethvert kontormiljø, hvad enten der er behov for at opdele rummet i forskellige sektioner, tilbyde praktiske opbevaringsløsninger og/eller indrette med planter.

Ved at opdele kontoret i zoner kan rummet skræddersyes til specifikke behov og aktiviteter. Zonering bidrager blandt andet til at skabe et mere fokuseret miljø ved at adskille områder til forskellige typer opgaver.

Følg os og bliv inspireret

INDRET EFTER BEHOV

SPECIALLØSNINGER

APTO står for forandring og tilpasning. Dette tema er gennemgående på tværs af alle kollektioner. Vi er desuden en pålidelig partner, der lytter til vores kunders behov og guider med vores ekspertise. Derfor har vi også 25 års erfaring med at tilpasse designløsninger, der imødekommer helt specifikke ønsker.

VORES DESIGNFILOSOFI

25 ÅRS ERFARING MED INTERIØRLØSNINGER

Bag APTO Collection står den danskejede virksomhed PJ Production, der har mere end 25 års erfaring inden for funktionelle og designfokuserede interiørløsninger til det moderne kontor. 

APTO Miljø 5.4 JPG
Find Forhandler

Find Forhandler

Alle vores designløsninger sælges gennem dygtige og trofaste forhandlere. Her er blot et lille udpluk af dem, der fører vores sortiment.

OPLEV VORES KOLLEKTIONER

Vores interiørkollektioner tilbyder et bredt udvalg af møbler, arbejdsstationer, opbevaringsløsninger og mere.
Fra moderne og minimalistiske designs til tidløse og klassiske stilarter, er der noget for enhver smag og indretningsstil.

Copyright © 2023 PJ Production ApS. All rights reserved

Oplev vores lookbook

For at få adgang til vores lookbook, skal du blot udfylde formularen med dine kontaktoplysninger.

Experience our lookbook

To access our lookbook, simply fill out the form with your contact information.

Erleben Sie unser Lookbook

Um auf unser Lookbook zuzugreifen, füllen Sie einfach das Formular mit Ihren Kontaktdaten aus.

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG