fbpx

BYG OG INDRET RUM MED

APTO EXTEND COLLECTION

VÆLG MELLEM TRE FORSKELLIGE GRUNDMODELLER

FREE STANDING

Scandinavian Matte Black

WALL MOUNTED

Scandinavian Matte Black

CEILING MOUNTED

Scandinavian Matte Black

Tidligere
Næste

BYG TIL MED FLERE MODULER

BYG OG DESIGN MED MENING - UDVID MED APTO CLAMP COLLECTION - SE HVORDAN

SKAB RUM OG FÆLLESSKABER MED

APTO EXTEND COLLECTION

EXTEND er et skalerbart reolsystem, der tilbyder ubegrænsede muligheder for at zoneinddele. Systemet giver plads til privatliv uden isolation, samt skaber rum til videndeling.

Profilen er produceret anodiseret aluminium – som er overfladebehandlet med finstuktur pulverlak. Systemet kan forlænges og upgraderes moduler, som akustiske filtpaneler og hylder. Desuden går kollektionen hånd i hånd med APTO Clamp Collection, der indeholder 12 add-ons, såsom magasinholder, små sideborde og blomsterkasser.

Extend er ubegrænset med hensyn til, hvad det kan tilbyde og understøtter det foranderlige kontormiljø. Designet er løsningen på komplekse udfordringer på arbejdspladsen.

TIL TOPPEN

DESIGN SELV MED EXTEND >>

Extend kan bygges op på mange måder, heraf navnet; et system der kan forlænges og tilpasses. Har du brug for at danne et overblik over mulighederne, kan du selv designe i Pcon planner et gratis 3D tool.

DOWNLOAD FRA BILLEDBANK >>

Vi opdaterer løbende vores billedbank med billeder af APTO Extend Collection. Foreløbig kan du finde billeder til webshops med og uden baggrund, samt miljøbilleder til inspiration.

VIDEOGUIDES & MONTERING >>

Kom godt igang med Extend reolsysten / rumdeler. Skal du montere Extend for første gang eller er nysgerrig du på, hvordan systemet håndteres? Her har vi samlet alt praktisk viden ét sted.
da_DK