fbpx

EXTEND WALL MOUNTED

Danish design by PJ Production – Varenummer: 6000-0303

Extend Wall Mounted monteres på væggen. Den bringer liv og funktionalitet ind i rummet, uden at optage for meget plads. Modellen er et alternativ til det tunge reolsystem, der nemt kan blive et bombastisk element i rummet. Med Extend Wall Mounted løftes elementerne op og skaber en svævende fornemmelse, uden at gå på kompromis med opbevaring.

SPECIFIKATIONER

Grundmodulet består af tre sektioner med dertilhørende hylder (i alt tolv hylder) Fire messingfødder og fire topbeslag til væggen. Derfra kan systemet forlænges med tillægssektioner, for at opnå ønsket volume.

DIMENSIONER:
Bredde: 1900 mm // Højde: 2219 mm (+15 mm) * // Dybde: 150 mm*

*Afstand fra væg: 125 mm.
*Messingbeslagene i bund kan justeres med 15 mm.

MATERIALE:
Profilen er produceret i anodiseret aluminium og hylderne i metal. Hele systemet er overfladebehandlet med en finstuktur pulverlak.

Hylderne justeres nemt i ønsket højde. De skal blot løsnes og fastgøres igen med en fire mm. umbraconøgle. Det er muligt at tilkøbe andre hylder, filt paneler, hjul, samt tilføje produkter fra APTO Clamp Collection.

Ønskes Extend Wall Mounted i andre dimensioner og farver skal I blot kontakte os direkte, vi tilpasser denne kollektion efter jeres behov og kan imødekomme de fleste ønsker i et eventuelt projekt.  

DESIGN SELV MED EXTEND >>

Extend kan bygges op på mange måder, heraf navnet; et system der kan forlænges og tilpasses. Har du brug for at danne et overblik over mulighederne, kan du selv designe i Pcon planner et gratis 3D tool.

DOWNLOAD FRA BILLEDBANK >>

Vi opdaterer løbende vores billedbank med billeder af APTO Extend Collection. Foreløbig kan du finde billeder til webshops med og uden baggrund, samt miljøbilleder til inspiration.

VIDEOGUIDES & MONTERING >>

Kom godt igang med Extend reolsysten / rumdeler. Skal du montere Extend for første gang eller er nysgerrig du på, hvordan systemet håndteres? Her har vi samlet alt praktisk viden ét sted.

WALL MOUNTED – GRUNDMODUL

BYG OG DESIGN MED MENING - UDVID MED APTO CLAMP COLLECTION - SE HVORDAN

BYG TIL MED FLERE MODULER

FORANDRE   |   TILPASSE   |   FASTGØRE   —>  IGEN OG IGEN

IKKE BARE ENDNU EN INTERIØR KOLLEKTION, MEN EN BEVÆGELSE I AT SKABE MED OMTANKE

APTO er mere end en designkollektion. Det er en tankegang og designfilosofi, der søger at gøre op med ressourcespil. I stedet for at smide ud, kan du forme på ny med APTO og redesigne, da alle kollektionerne enten er modulærbar eller multifunktionel. 

APTO binder funktion, æstetik og holdbarhed sammen. Følg med i vores udvikling på de sociale medier eller nyhedsbrev.

da_DK