APTO CLUSTER COLLECTION

Nyhed

APTO CLUSTER TABLES

En bordserie med karakteristisk organisk form, der understøtter flere funktioner på kontoret. Bordene kan fungere som en samarbejdsø eller placeres i en linje. Det er både pladsbesparende og attraktivt for “hot desking”. Borderne fås i øjeblikket i to størrelser og to farver (lysegrå og sort).

MATERIALEVALG

Når vi designer, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har valgt linoleumsbordplader med kant af samme materiale, da linoleum er det optimale valg af flere grunde. Dets lave CO2-aftryk reducerer markant påvirkningen af klimaet, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Linoleum er desuden synonymt med bæredygtighed og lang holdbarhed, hvilket gør det til en investering i et slidstærkt materiale, der bevarer designets kvalitet og æstetik over tid, samtidig med at det sparer ressourcer på lang sigt.

Ta' kontakt for priser

Skriv en mail på info@pj-production, ring til +45 8681 2375 

Er du ny kunde? Udfyld kontaktformular nedenfor.

To forskellige dimensioner

Cluster Tables Small island
Cluster Tables Big Island
APTO lookbook1

Hent vores lookbook

Dyk ned i vores interiørunivers og lad dig inspirere af vores innovative designs, der vil transformere dine omgivelser og skabe en unik atmosfære på arbejdspladsen. Med vores lookbook får du en eksklusiv forsmag på vores seneste trends og kreative indretning.

FULDEND INDRETNINGEN

Bordene kan stå alene uden tilbehør, men alt efter formål giver det mening at tilføje afskærmning, opbevaringløsninger eller kabelløsninger. Hos APTO er vi specialiseret i accessories til kontoret, der gør dét ekstra for medarbejderne. Ta’ endelig kontakt for ydereligere sparring.  

Transportable Desk Divider

Transportable Desk Divider
Nyhed: En flytbar afskærmning der giver fornemmelsen af privat rum. Den er lavet i filt, med håndtag i toppen, der gør den nem at flytte rundt på. Foden i bunden er i tilsvarende filt.

Adapt Board Cluster Tables

Adapt Board 1000 mm
Bestseller: APTO Adapt Board sidder allerede nu på et utal af skriveborde, takket være dets multifunktionelle egenskaber. Den perfekte løsning til clean desk orienteret arbejdspladser.

Office Box under Table

Office Box
Nyhed: Hot desking, som udtrykket hedder, er blevet en del af flere arbejdspladser efter Corona pandamien. Men hvor gør du af dine egendele når dit bord ikke er dit alene? Her er svaret.

APTO Cluster Collection teamwork

Teamwork

Klyngeborde skaber et miljø, hvor teamwork og samarbejde blomstrer naturligt. Den fysiske nærhed og tilgængelighed til kolleger skaber en dynamisk arbejdsplads, der er egnet til moderne, samarbejdsorienteret arbejde.

Fordele ved dette set-up:

Fremmer kommunikation og samarbejde

Kreativiteten bliver aktiveret

Nem adgang til samarbejde

Fleksibilitet og tilpasning til flere opgaver og aktiviteter

APTO Cluster Collection Hot Desking

Hot Desking

I sammenhæng med moderne arbejdsvaner og teknologiske fremskridt har hot desking vist sig at være en attraktiv løsning for virksomheder, der søger at optimere deres arbejdsplads og fremme et mere samarbejdsorienteret og fleksibelt arbejdsmiljø.

Fordele ved dette set-up:

Fleksibilitet

Optimering af plads

Fremmer samarbejde, uden at gå på kompromi med privat space 

Øger muligheden for at netværke med flere kollegaer

Fremmer arbejdsbalancen

OPLEV VORES KOLLEKTION

Vores interiørkollektioner tilbyder et bredt udvalg af møbler, arbejdsstationer, opbevaringsløsninger og mere.
Fra moderne og minimalistiske designs til tidløse og klassiske stilarter, er der noget for enhver smag og indretningsstil.

APTO EXTEND cover menu.jpg

EXTEND

Byg og design rum med EXTEND COLLECTION. Et skalerbart reolsystem, der tilbyder ubegrænsede muligheder for at zoneinddele.

Cover Clamp.png

CLAMP

Indret med APTO CLAMP COLLECTION, bestående af 12 stilrene og multifuntionelle løsninger til kontoret, receptionen, restaurantet og mødelokalet.

Cover Adapt.png

ADAPT

Med APTO ADAPT COLLECTION er det muligt at skabe og tilpasse dine omgivelser lige efter dine individuelle behov. Miks og match dine moduler.

Cover Filt.png

FELT

Ta' ansvar med APTO FELT COLLECTION. Et værdifuldt alternativ, der er skabt i 70 % upcycle materialer. Filten er desuden lyddæmpende og skaber ro i travle miljøer.

HVORFOR APTO?

Vores navn, der betyder forandring og tilpasning på portugisisk, afspejler vores vision. Vi er dedikerede til at være modstandsdygtige over for forandringer og mestre tilpasningens kunst gennem vores fire interiørkollektioner.

APTO har som mål at transformere den traditionelle, lineære tilgang til kontorindretning. Vores løsninger er skabt til at være så fleksible og multifunktionelle som muligt og er designet med holdbarhed for øje, så de kan integreres igen og igen i forskellige indretninger.

Vi tror på, at et veldesignet kontormiljø kan inspirere og forbedre arbejdspladsen. Derfor forener vi æstetik og funktionalitet i vores møbler og inventar. Hvert enkelt stykke er omhyggeligt udformet med fokus på detaljer, materialer af høj kvalitet og bæredygtige produktionsmetoder.

Hos APTO stræber vi efter at være en pålidelig partner, der lytter til vores kunders behov og skaber skræddersyede løsninger til deres unikke arbejdsmiljøer.

Følg os og bliv inspireret

Copyright © 2023 PJ Production ApS. All rights reserved

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

Oplev vores lookbook

For at få adgang til vores lookbook, skal du blot udfylde formularen med dine kontaktoplysninger.

Experience our lookbook

To access our lookbook, simply fill out the form with your contact information.

Erleben Sie unser Lookbook

Um auf unser Lookbook zuzugreifen, füllen Sie einfach das Formular mit Ihren Kontaktdaten aus.

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU