fbpx

EXTEND FREE STANDING

Danish design by PJ Production – Varenummer: 6000-0302

Extend Free Standing skaber rum til privatliv eller modsat; et rum til videndeling. Den fritstående reol er ideel til afskærmning op imod gangarealer eller zoneinddeling mellem borde.

Extend Free Standing anbefales også til receptioner og restauranter samt i butikker, hvor rummet ofte skal indrettes på ny. Det er muligt at tilkøbe hjul, for at imødekomme det dynamiske aspekt.

SPECIFIKATIONER

Grundmodulet består af to sektioner med dertilhørende hylder (i alt otte) samt to tophylder. Nederst er der tre ben, hvorpå der er placeret to egefinerplader. Disse holdes på plads af otte messingstænger. Derfra kan systemet bygges ud med tillægssektioner, for at opnå ønsket volume.

DIMENSIONER:
Bredde: 1275 mm // Højde: 2100 mm // Dybde: 500 mm

MATERIALE:
Profilen er produceret i anodiseret aluminium og hylderne i metal. Hele systemet er overfladebehandlet med en finstuktur pulverlak.

Hylderne justeres nemt i ønsket højde. De skal blot løsnes og fastgøres igen med en fire mm. umbraconøgle. Det er muligt at tilkøbe andre hylder, filt paneler, hjul, samt tilføje produkter fra APTO Clamp Collection.

Ønskes Extend Free Standing i andre dimensioner og farver skal I blot kontakte os direkte, vi tilpasser denne kollektion efter jeres behov og kan imødekomme de fleste ønsker i et eventuelt projekt.  

DESIGN SELV MED EXTEND >>

Extend kan bygges op på mange måder, heraf navnet; et system der kan forlænges og tilpasses. Har du brug for at danne et overblik over mulighederne, kan du selv designe i Pcon planner et gratis 3D tool.

DOWNLOAD FRA BILLEDBANK >>

Vi opdaterer løbende vores billedbank med billeder af APTO Extend Collection. Foreløbig kan du finde billeder til webshops med og uden baggrund, samt miljøbilleder til inspiration.

VIDEOGUIDES & MONTERING >>

Kom godt igang med Extend reolsysten / rumdeler. Skal du montere Extend for første gang eller er nysgerrig du på, hvordan systemet håndteres? Her har vi samlet alt praktisk viden ét sted.

FREE STANDING – GRUNDMODUL

Tidligere
Næste

BYG OG DESIGN MED MENING - UDVID MED APTO CLAMP COLLECTION - SE HVORDAN

BYG TIL MED FLERE MODULER

FORANDRE   |   TILPASSE   |   FASTGØRE   —>  IGEN OG IGEN

IKKE BARE ENDNU EN INTERIØR KOLLEKTION, MEN EN BEVÆGELSE I AT SKABE MED OMTANKE

APTO er mere end en designkollektion. Det er en tankegang og designfilosofi, der søger at gøre op med ressourcespil. I stedet for at smide ud, kan du forme på ny med APTO og redesigne, da alle kollektionerne enten er modulærbar eller multifunktionel. 

APTO binder funktion, æstetik og holdbarhed sammen. Følg med i vores udvikling på de sociale medier eller nyhedsbrev.

da_DK