fbpx

LAPTOP HOLDER

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Laptop Holder er et modul til ADAPT KOLLEKTIONEN. Holderen er en lille simpel hylde, hvor din laptop placeres på højkant efter du har koblet dig på din ekstern skærm. Hylden flyttes nemt rundt og placeres på ny på tavlen. Dog er en ideel placering bag din skærm eller tæt på ledningsudtræk øverst på kabelbakken, så du har nem adgang til din lader.  

ADAPT BOARDET består af en tavle, kabelbakke og lydabsorberende bagvæg (klasse b) i én. Laptop Holder er én ud af mange moduler, som du kan mikse og matche efter behov. Se flere billeder længere nede på siden.

Tankerne bag kollektionen er at skabe et smukt, funktionelt og strømlignet design, der er unikt for den enkelte person. Derfor er der tænkt over enhver detalje, lige fra de runde kanter omkring bagvæggen, til kabeludtræk og en gnidningsfri måde at flytte rundt på modulerne.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Laptop Holder, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

EN STATION TIL DIN LAPTOP

Vare nummer: 6000-0168-9000

INSPIRATION TIL INDRETNING MED FARVER

da_DK