fbpx
PJ Fotografering 12430691 scaled 1 1

PAPER & LAPTOP SHELF

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Paper & Laptop Shelf er et modul til ADAPT KOLLEKTIONEN. Hylden flyttes nemt rundt og placeres på ny på tavlen. Hylden har to funktioner; på den ene led fungerer den som en bakke til papir eller magasiner, vender du den om, bliver den til en hylde der passer til en bærbar på max 16 tommer. Placerer du flere ovenpå hinanden fungerer modulerne som en brevbakke, der svæver over bordets overflade.

ADAPT BOARDET består af en tavle, kabelbakke og lydabsorberende bagvæg (klasse b) i én. Paper & Laptop Shelf er én ud af mange moduler, som du kan mikse og matche efter behov. Se flere billeder længere nede på siden.

Tankerne bag kollektionen er at skabe et smukt, funktionelt og strømlignet design, der er unikt for den enkelte person. Derfor er der tænkt over enhver detalje, lige fra de runde kanter omkring bagvæggen, til kabeludtræk og en gnidningsfri måde at flytte rundt på modulerne.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Paper & Laptop Shelf, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

EN HYLDE TIL LIDT AF HVERT

Vare nummer: 6000-0172-9000
6000 0172 9000 Paper Laptop shelf
Paper shelf to lag
Laptop shelf 6000 0172 9000

INSPIRATION TIL INDRETNING MED FARVER

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG