fbpx

MOBILE CHARGER

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Mobile Charger er et modul til ADAPT KOLLEKTIONEN. Opladeren flyttes nemt rundt og placeres på ny på tavlen. Det anbefales dog at placere den tæt på ledningsudtrækket øverst ved kabelbakken. På den måde skjules ledningen til opladeren. Opladeren er en 10 watts trådløs lader, der passer til alle nyere smart phones.   

ADAPT BOARDET består af en tavle, kabelbakke og lydabsorberende bagvæg (klasse b) i én. Mobile Charger er én ud af mange moduler, som du kan mikse og matche efter behov. Se flere billeder længere nede på siden.

Tankerne bag kollektionen er at skabe et smukt, funktionelt og strømlignet design, der er unikt for den enkelte person. Derfor er der tænkt over enhver detalje, lige fra de runde kanter omkring bagvæggen, til kabeludtræk og en gnidningsfri måde at flytte rundt på modulerne.

Vær’ opmærksom på, at vi først er lagerførende med APTO ADAPT KOLLEKTIONEN FRA D. 1 APRIL 2022. Ønsker du allerede nu at starte op med et projekt, kan du kontakte PJ Produktion direkte. Vi vil hjælpe dig med rådgivning.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Mobile Charger, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

TRÅDLØS OPLADNING 

Vare nummer: 6000-0165-9000
da_DK