APTO CLAMP COLLECTION

SIDE TABLES

Vi har designet i alt fire Side Tables i APTO’s klemmeserie. Heraf tre runde fra størrelserne Ø280 – Ø480 i henholdvis metal eller bambus. Samt en Table Shelf i bambus. De kan alle monteres på Extends smalle hylde og findes i flere farver. Brug dem dekorativt til potteplanter eller til praktisk formål, såsom et bord til krus, vand, te og kaffe eller en frugtskål. 

Round table close up
Wall mounted close up slim shelf scaled

APTO CLAMP COLLECTION

FLOWERBOX / BOOKCASE

Flowerbox er vores bestseller i klemmeserien. Kassen er designet med øje for at få flere planter og blomster ind på kontoret og den leveres derfor med en indsats til potterne. Efterhånden har vi også set mange bruge den til bøger og magasiner, samt anden form for opbevaring. Flowerbox monteres nemt med to klemmer og kan flyttes rundt fra Extend til bordoverflader mm. for et dynamisk og fleksibelt kontormiljø.

APTO CLAMP COLLECTION

DUSTBIN

Et æstetisk og praktisk bud på en skraldespand, som i dette eksempel er brugt til blomster med lange stængler. Ligegyldig hvilken form for opbevaring du vælger, fås et design med organiske former og rene linjer. Et spændende alternativ til den traditionelle skraldespand. Det mindre design gør det ligeledes muligt at montere to papirkurve side om side, såfremt der ønskes affaldssortering eller blot ekstra opbevaring til længere objekter.

Apto clamp close up scaled
Wall

APTO CLAMP COLLECTION

GO BIG OG GO HOME

Gå all in på en kombination af flere designs fra klemmeserien og indret en indtagende væg, der både er dekorativ, men også virker afskærmende eller lyddæmpende. Ønsker du et andet look, er det nemt både at justere højden på hylderne i reolsystemet, samt flytte rundt på klemmerne. På den måde fornyes rummet igen og igen.

FORANDRE | TILPASSE | FASTGØRE ---> IGEN OG IGEN

APTO CLAMP COLLECTION

APTO CLAMP KOLLEKTIONEN består af 12 multifunktionelle og karakterskabende designs. Selve kollektionen er bygget op omkring en specialdesignet multiklemme, der giver mulighed for at forandre, tilpasse og personliggøre den individuelle arbejdsplads.

 Den innovative og tidsløse kollektion er designet af det anerkendte designfirma Hans Thyge & Co., i tæt samarbejde med producenten PJ Production. Kollektionen er resultatet af en visionær dialog, hvor en cirkulær tankegang og et foranderligt arbejdsmiljø har været på dagsordenen.

Designet er gjort så fleksibelt og multifunktionelt som muligt, med tanke for et langtidsholdtbart stykke interiør, der på ny kan indgå i indretningen igen og igen. Alt sammen uden at gå på kompromis i forhold til slutbrugerens endelige oplevelse.

TIL TOPPEN

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG