Cable management 2

DUSTBIN

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

En ergonomisk arbejdsplads øger effektiviteten, formindsker sygefraværet og forebygger længerevarende smerter i ryg, nakke og skuldre. Og én ting, som tit overses, er tilgangen til skraldespanden, som tit placeres på gulvet nærved arbejdsstationen.  

Med kollektionens papirkurv forbedres ovenstående problematik, idet den let monteres, med én enkelt klemme, på bordpladen. Hvis affaldssorteringen er via større beholdere placeret i midten af kontormiljøet, kan papirkurven let afmonteres og tømmes, på få sekunder – enten af medarbejderen selv eller rengøringspersonalet. Skal papirkurven anvendes til andet end papiraffald, kan en pose isættes og fastgøres i den forskudte kant.

Designet har et relativt lille rumfang, hvilket gør, at papirkurven ikke skaber unødige forstyrrelser i den eksisterende indretning – tværtimod. Designet er præget af organiske, rene linjer, som gør denne til et spændende alternativ til den traditionelle skraldespand. Det mindre design gør det ligeledes muligt at montere to papirkurve side om side, såfremt der ønskes affaldssortering eller blot ekstra opbevaring til længere genstande.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Dustbin, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Dustbin green 959 x 1278 1

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-7033

Farve: Danish Dusty Green

Dustbin navy 959 x 1278 1

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-5008

Farve: Nordic Dark Blue

Dustbin black 959 x 1278 1

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG