fbpx
Dustbin

DUSTBIN

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

En ergonomisk arbejdsplads øger effektiviteten, formindsker sygefraværet og forebygger længerevarende smerter i ryg, nakke og skuldre. Og én ting, som tit overses, er tilgangen til skraldespanden, som tit placeres på gulvet nærved arbejdsstationen.  

Med kollektionens papirkurv forbedres ovenstående problematik, idet den let monteres, med én enkelt klemme, på bordpladen. Hvis affaldssorteringen er via større beholdere placeret i midten af kontormiljøet, kan papirkurven let afmonteres og tømmes, på få sekunder – enten af medarbejderen selv eller rengøringspersonalet. Skal papirkurven anvendes til andet end papiraffald, kan en pose isættes og fastgøres i den forskudte kant.

Designet har et relativt lille rumfang, hvilket gør, at papirkurven ikke skaber unødige forstyrrelser i den eksisterende indretning – tværtimod. Designet er præget af organiske, rene linjer, som gør denne til et spændende alternativ til den traditionelle skraldespand. Det mindre design gør det ligeledes muligt at montere to papirkurve side om side, såfremt der ønskes affaldssortering eller blot ekstra opbevaring til længere genstande.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Dustbin, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-7033

Farve: Danish Dusty Green

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-5008

Farve: Nordic Dark Blue

DUSTBIN

Varenummer: 6000-0049-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

EN MULTIFUNKTIONEL KOLLEKTION

TILPAS EFTER BEHOV IGEN OG IGEN

da_DK