fbpx

ROUND TABLE - Ø380 MM

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

De åbne kontormiljør har både fordele og ulemper, men for de fleste medarbejdere kan det åbne område virke både upersonligt og til tider forstyrrende. Og resultatet af en større undersøgelse foretaget af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, viste, at flere medarbejdere mangler et fortroligt arbejdsrum til fordybelse.

Måden hvorpå medarbejdere kan få et personligt arbejdsrum, mens virksomheder kan fastholde de åbne kontormiljøer, er ved at indrette med afgrænsende objekter. Det kan eksempelvis være dette mindre bord, som let monteres på skrivebordets overflad med én enkelt af kollektionens klemmer. Bordet har en diamter på 380 mm, som ikke stjæler unødigt plads fra skrivebordets overflade.

Bordet er opløftet 80 mm fra skrivebordets kant, som automatisk fremmer det grafiske udtryk, og som ligeledes fastholder rengøringens lethed. Hvis et fuldendt udtryk ønskes, kan bordet let sammensættes med én eller flere af kollektionens øvrige produkter, – herunder borde, bakker eller hylder.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Round table – Ø380 mm, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

ROUND TABLE - Ø380 MM

Varenummer: 6000-0018-7033

Farve: Danish Dusty Green

ROUND TABLE - Ø380 MM

Varenummer: 6000-0018-5008

Farve: Nordic Dark Blue

ROUND TABLE - Ø380 MM

Varenummer: 6000-0018-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

EN MULTIFUNKTIONEL KOLLEKTION

TILPAS EFTER BEHOV IGEN OG IGEN

da_DK