fbpx
APTO Miljo 5.2 JPG Kopi scaled

FLOWERBOX

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Flere forskningsundersøgelser har vist, at grønne planter formindsker stress, øger motivationen, og forbedre indeklimaet betydeligt. Og siden danskerne i gennemsnit opholder sig 80-90 % af livet indendørs, kan grønne planter i kontormiljøet være altafgørende for medarbejdernes velbefindende, helbred og arbejdsevne. 

Skab et kontrastfuld udtryk i indretningen, med denne tidløse blomsterkasse. Fyld den med grønne planter i receptionen, sammenrullet håndklæder på badeværelset, eller krydderier i køkkenet. Mulighederne er mange, og kan personliggøres efter præferencer.

Blomsterkassen har en sofistikeret og tidløs æstetik, hvor samhørigheden med kollektionens klemmer i sandhed berettiges. 

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Flowerbox, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Flower Box green 959 x 1278 1

FLOWERBOX

Varenummer: 6000-0041-7033

Farve: Danish Dusty Green

Flower Box navy 959 x 1278 1

FLOWERBOX

Varenummer: 6000-0041-5008

Farve: Nordic Dark Blue

Flower Box black 959 x 1278 1

FLOWERBOX

Varenummer: 6000-0041-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG