fbpx

CEILING MOUNTED MODULE

Danish design by PJ Production – Vare nummer: 6000-0302

Extend Ceiling Mounted kan forlænges med det antal sektioner der ønskes. Hvert tillægsmodul består af én sektion, med dertilhørende hylder (i alt 4) samt to messingfødder til top og bund.

Dimensioner og materiale er tilsvarende grundmodellen, læs mere her.

OM EXTEND CIELING MOUNTED

Extend Ceiling Mounted er med til at forlænge rummet i højden samt skabe et rum til privatliv eller modsat; et rum til videndeling. Den loftmonteret model er ideel til afskærmning op imod gangarealer, i receptionen eller kantinen.

Den loftmonteret kan desuden benyttes til at lave akustiske afskærmninger mellem borde, ønskes mere dybde til opbevaring kan de smalle hylder skiftes ud med brede variationer.

DESIGN SELV MED EXTEND >>

Extend kan bygges op på mange måder, heraf navnet; et system der kan forlænges og tilpasses. Har du brug for at danne et overblik over mulighederne, kan du selv designe i Pcon planner et gratis 3D tool.

DOWNLOAD FRA BILLEDBANK >>

Vi opdaterer løbende vores billedbank med billeder af APTO Extend Collection. Foreløbig kan du finde billeder til webshops med og uden baggrund, samt miljøbilleder til inspiration.

GUIDES, MONTERING & FAQ >>

Kom godt igang med Extend reolsysten / rumdeler. Skal du montere Extend for første gang eller er nysgerrig du på, hvordan systemet håndteres? Her har vi samlet alt praktisk viden ét sted.

CIELING MOUNTED – GRUNDMODUL

BYG OG DESIGN MED MENING - UDVID MED APTO CLAMP COLLECTION - SE HVORDAN

BYG VIDERE MED

FORANDRE   |   TILPASSE   |   FASTGØRE   —>  IGEN OG IGEN

IKKE BARE ENDNU EN INTERIØR KOLLEKTION, MEN EN BEVÆGELSE I AT SKABE MED OMTANKE

APTO er mere end en designkollektion. Det er en tankegang og designfilosofi, der søger at gøre op med ressourcespil. I stedet for at smide ud, kan du forme på ny med APTO og redesigne, da alle kollektionerne enten er modulærbar eller multifunktionel. 

APTO binder funktion, æstetik og holdbarhed sammen. Følg med i vores udvikling på de sociale medier eller nyhedsbrev.

da_DK