fbpx

ACOUSTIC FELT PANEL

Danish design by PJ Production – Varenummer: Dark Grey 6000-0275-0026 & Beige 6000-0275-0006

Filtpanel er klassificeret som lydabsorberende klasse B. Panelerne kan nemt indsættes mellem profilerne. De udgør en funktion som visuel afskærmning og kan være med til at skabe rum i rum. Filten er fremstillet af samme genanvendelige materiale som vores øvrige filt kollektion og 70 % er derfor genanvendt plastik. 

Panelerne fås som standard i to farver Beige og Dark Grey. Er der et ønske for andre farver, kan dette laves som en specialordre. 

DIMENSIONER

Bredde: 600 mm // Højde: 400 mm

DESIGN SELV MED EXTEND >>

Extend kan bygges op på mange måder, heraf navnet; et system der kan forlænges og tilpasses. Har du brug for at danne et overblik over mulighederne, kan du selv designe i Pcon planner et gratis 3D tool.

DOWNLOAD FRA BILLEDBANK >>

Vi opdaterer løbende vores billedbank med billeder af APTO Extend Collection. Foreløbig kan du finde billeder til webshops med og uden baggrund, samt miljøbilleder til inspiration.

VIDEOGUIDES & MONTERING >>

Kom godt igang med Extend reolsysten / rumdeler. Skal du montere Extend for første gang eller er nysgerrig du på, hvordan systemet håndteres? Her har vi samlet alt praktisk viden ét sted.

ACOUSTIC FELT PANEL

Tidligere
Næste

BYG OG DESIGN MED MENING - UDVID MED APTO CLAMP COLLECTION - SE HVORDAN

BYG TIL MED FLERE MODULER

FORANDRE   |   TILPASSE   |   FASTGØRE   —>  IGEN OG IGEN

IKKE BARE ENDNU EN INTERIØR KOLLEKTION, MEN EN BEVÆGELSE I AT SKABE MED OMTANKE

APTO er mere end en designkollektion. Det er en tankegang og designfilosofi, der søger at gøre op med ressourcespil. I stedet for at smide ud, kan du forme på ny med APTO og redesigne, da alle kollektionerne enten er modulærbar eller multifunktionel. 

APTO binder funktion, æstetik og holdbarhed sammen. Følg med i vores udvikling på de sociale medier eller nyhedsbrev.

da_DK