fbpx
Dustbin

TABLE SHELF - BAMBOO

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Lad arbejdsmiljøet fremstå præsentabelt uden unødige forstyrrelser, hvor kun de mest anvendelige genstande får plads. Og ting, som tit ender med at rode i skuffen eller flyde på bordet, er de mindre genstande, såsom kuglepenne, tape, clips, m.m. Løs problematikken med denne mindre bambusbakke, som let monteres på den ønskede overflade ved brugen af én klemme. Bakkens rektangulære form skaber et grafisk, visuelt udtryk, som understøttes af det opløftede udseende. Bambusbakken måler 160 x 310 mm, og har et design præget af en organisk form, som underspiller den elegante og afgrænsende kant, som samtidig giver sikker opbevaring til genstandene placeret i bambusbakken.

Bakken er, som navnet antyder, produceret i bambus, hvilket besidder egenskaber såsom alsidighed og slidstærkhed, og som gør bakken fordelagtig til anvendelse i kontormiljøet. Ydermere fremstår bambusmaterialet yderst varmt, som med fordel kan bløde de kedelige, upersonlige kontormiljøer op, og fremme et mere velkommende indtryk.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Table Shelf – Bamboo, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

BOOKSHELF

Varenummer: 6000-0039

Farve: Bamboo

EN MULTIFUNKTIONEL KOLLEKTION

TILPAS EFTER BEHOV IGEN OG IGEN

da_DK