fbpx
APTO Miljo 1.5 JPG Kopi Kopi scaled

ROUND TABLE - Ø480 MM, BAMBOO

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & CO

De åbne kontormiljør har både fordele og ulemper, men for de fleste medarbejdere kan det åbne område virke både upersonligt og til tider forstyrrende. Og resultatet af en større undersøgelse foretaget af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, viste, at flere medarbejdere mangler et fortroligt arbejdsrum til fordybelse.

Måden hvorpå medarbejdere kan få et personligt arbejdsrum, mens virksomheder kan fastholde de åbne kontormiljøer, er ved at indrette med afgrænsende objekter. Det kan eksempelvis være dette bambus bord, som let monteres på skrivebordets overflade med én enkelt af kollektionens klemmer. Bordet har en diameter på 480 mm, som giver god opbevaring fraflyttet fra skrivebordet. Ydermere giver bambus en varm fornemmelse til kontormiljøet eksisterende indretning, – kan med fordel bruges på både sorte og hvide skriveborde, da materialet bryder overfladen og skaber ekstra opbevaring.

Bambusbordet har et grafisk, opløftede udtryk på 94 mm, hvilket gør det muligt at kombinere bordet med andre fra kollektionen.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Round Table – Ø480 mm, bamboo, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Round table Ø480 mm 1

ROUND TABLE - Ø480 MM, BAMBOO

Varenummer: 6000-0021

Farve: Bamboo

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG