fbpx
APTO Miljo 7.5 JPG scaled

FLOWER HOUSE

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Vi opholder os hovedsageligt indedørs, når arbejdet skal passes, og lige præcis derfor er et godt indeklima særligt vigtigt for trivslen. En naturlig måde hvorpå indeklimaet kan forbedres, er ved at indrette med planter og blomster. Grønt spiller en væsentlig rolle i at formidle et behageligt og roligt miljø, som samtidig besidder flere sundhedsmæssige fordele, såsom forbedret støjniveau, reduceret kuldioxid og forøget luftfugtighed.

Flower House er en anderledes og særpræget måde at tilføre ekstra grønt til det ønskede område, som automatisk løftes til nye, spændende højder. Blomsterkonstruktionen fastgøres med fire klemmer, således placeringen kan tilpasses ønsket, omend dette er på skrivebordet, mødelokalet, kantinebordet, eller en helt fjerde placering. 

Ved køb modtages bøjlekonstruktionen bestående af to vandrette – og fire lodrette cylinderrør, samt to blomsterkasser, med dertilhørende plastikkasser. 

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Flower House, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Flower house

FLOWER HOUSE

Varenummer: 6000-0053-7033

Farve: Danish Dusty Green

Flower house Blue

FLOWER HOUSE

Varenummer: 6000-0053-5008

Farve: Nordic Dark Blue

Flower house Black

FLOWER HOUSE

Varenummer: 6000-0053-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG