MERE VÆRDI OG BEDRE MILJØ GENNEM

DESIGNS & MATERIALER

Nye tal viser, at byggeindustrien er en gigantisk byrde for klimaet, der står for hele 40% af CO2 udledningerne på verdensplan. Og med regeringens ambitiøse mål på klimaområdet, er vi nødsaget til at tiltænke merværdi under designprocessen med henblik på cirkulær økonomi. En omstilling, som rummer stor potentiele for miljøet, da materialer og produkter recirkuleres, således værdien udnyttes til det fulde og spildet minimeres. 

Vores tilgang til designproccessen er altafgørende for omstillingen til en cirkulær økonomi, da valgene i designfasen af eksempelvis materialer er bestemmende for produktets levetid. Dette understøttes yderligere af Europa Kommissionen, The 7th Environmental Action Programme to 2020, hvor undersøgelser har vist, at 80 procent af produktets miljøbelastning fastlægges i designfasen. 

Alle ovenstående forudsætninger er samlet i APTO kollektionen, som er resultatet af en visionær dialog, hvor en cirkulær tankegang og et foranderligt arbejdsmiljø har været på dagsordenen. For med et voksende forbrug på verdensplan, er vi nødsaget til at inkorporere langtidsholdbar cirkulation. Selve kollektionen er bygget op omkring en specialdesignet mulitklemme, som giver maksimal mulighed for at forandre, tilpasse og personificere den individuelle arbejdsplads, som tilgodeser vigtigheden af pladsoptimering. På denne måde kan størrelsen på bygninger med fordel minimeres, da multiklemmen med lethed kan flyttes fra én overflade til en anden, mens kollektionens øvrige objekter kan isættes lydløst, nemt og stabilt.  

Foruden kollektionens multifunktionalitet, er flere af objekterne designet og fremstillet af genanvendelige og/eller bevidste materialer. Kollektionen rummer flere produkter af bambus, som både er bæredygtigt, slidstærkt og alsidigt. Bambus har ligeledes et utal af unikke egenskaber, da materialet er den hurtigst voksende plante i vernden, som dyrkes uden hverken pesticider, vækstfremmende tilsætningsstoffer og/eller kunstvanding. Foruden bambus rummer kollektionen også flere produkter i genanvendeligt filt fremstillet af 70% upcycled plastikflasker fra havene, som fremmer det bæredygtige aspekt, – og som samtidig giver objekterne en autenticitet samt personlighed.   

Round table Ø280 mm 1

ROUND TABLE – Ø480 MM

Table shelf bamboo 2

TABLE SHELF

Felt drawer 1

FELT DRAWER

Whitboard sidewall 4

WHITEBOARD SIDEWALL

Cable management 1

CABLE MANAGEMENT

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG