fbpx

BOOKSHELF

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Denne minimalistiske og elegante magasinholder udfordrer den klassiske måde, hvorpå magasiner normalvis opbevares. Det er dog ikke kun magasiner, som egner sig til opbevaring, men også bøger, mapper, og sågar laptops, kan ligeledes isættes. 

Bookshelf kan monteres på den ønskede overflade, med én enkelt klemme, som understøtter kollektionens fleksibilitet. Så uanset om der ønskes opbevaring til igangværende opgaver på arbejdspladsen, en iøjefaldende magasinholder i entréen, eller noget tredje, så er denne uden tvivl et godt valg. 

Magasinholderen er præget af et svævende design. Sammenfattende kan dette ses ved kombinationen af det grafiske løft, samt placeringen af hylden, som hænger under overfladens niveau. Denne opløftende detalje letgøre rengøringen, da tilgængeligheden af bordets overfalde fortsat er fastholdt. 

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Bookshelf, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

BOOKSHELF

Varenummer: 6000-0037-7033

Farve: Danish Dusty Green

BOOKSHELF

Varenummer: 6000-0037-5008

Farve: Nordic Dark Blue

BOOKSHELF

Varenummer: 6000-0037-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

EN MULTIFUNKTIONEL KOLLEKTION

TILPAS EFTER BEHOV IGEN OG IGEN

da_DK