fbpx
Table shelf 959 x 1278

TABLE SHELF

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & CO

Den personlige arbejdsplads skal potentielt opfattes anderledes i fremtiden, idet arbejdsrummet pr. medarbejder kan forventes formindsket i fremtiden. Denne udvikling kommer i kølvandet på fremtidens optimerede arbejdspladser, hvor flere virksomheder skal indtænke fleksible og delevenlige arbejdspladser.

Måden hvorpå den givne arbejdsplads kan forøge bordpladsen, og samtidig fremme det personlige touch, er ved at anvende denne funktionelle table shelf. Hylden monteres let med to af kollektionens klemmer, som let kan aftages og monteres på én ønskede overflade, – fordelagtig, hvis den givne virksomhed har flydende arbejdspladser.

Hylden har et svævende udtryk, idet den hænger 40 mm over bordets overflade. Ydermere er hylden designet med en 40 mm kant udadtil, som giver en afgrænsende og beskyttende fornemmelse til de genstande, som er opbevaret på hylden. Foruden opbevaring, giver hylden ligeledes en afgrænsende fornemmelse for medarbejderen ved bordet, hvilket kan fremmes ved at opbevare genstande med en vis højde.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Table Shelf, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Table shelf grøn

TABLE SHELF

Varenummer: 6000-0007-7033

Farve: Danish Dusty Green

Table shelf blå

TABLE SHELF

Varenummer: 6000-0007-5008

Farve: Nordic Dark Blue

Table shelf sort

TABLE SHELF

Varenummer: 6000-0007-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

Få APTO Collection i din pCon.planner

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.planner

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG