fbpx

WHITEBOARD SIDEWALL

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Den fleksible arbejdsplads er vigtigere end nogensiden før, idet verdens voksende forbrug vokser. Arbejdspladsernes modsvar på denne udvikling, er, at formindske kvadratmeterpladsen pr. ansat, som i yderste konsekvens kan betyde, at medarbejdere må deles om kontorpladser eller at mødelokalerne bliver integreret i arbejdsstationen.

Udviklingen skal derfor indtænkes i de kommende valg, som bliver foretaget i henhold til indkøb af multifunktionelle løsninger. Denne afskærmende sidevæg er tilpasset fremtidens arbejdsmiljøer, hvor ét kontorobjekt skal løse flere problematikker. For foruden at være afskærmende, kan sidevæggen let vendes og bruges til et uformelt møde, hvor whiteboard siden er det centrale samlested.

Størstedelen af sidevæggen er lavet i genanvendelig filt, bestående af op til 70% up-cycled plastik. Dette har ikke blot en akustisk virkning i kontormiljøet, men går samtidig hånd i hånd med kollektionens øvrige produkter fremstillet i samme materiale, – herunder cable management og filt skuffen.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Whiteboard Sidewall, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

WHITEBOARD SIDEWALL

Varenummer: 6000-0058-7033

Farve: Danish Dusty Green

WHITEBOARD SIDEWALL

Varenummer: 6000-0058-5008

Farve: Nordic Dark Blue

WHITEBOARD SIDEWALL

Varenummer: 6000-0058-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

da_DK