fbpx
APTO

FELT DRAWER

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & CO

Vidste du, at der på siden 1950’erne er blevet produceret mere end 8,3 milliarder tons plastik på verdensplan? Og at hele 9% af denne plastik er endt i verdenshavene efter endt anvendelsestid.

Vi har derfor et brændende ønske om at ændre denne udvikling, og forvandle affald til værdifulde produkter. Én af produkterne, som er produceret af genanvendeligt plastik, er denne designbeskyttet filtskuffe. Filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker fra havene, som fremmer det bæredygtige aspekt, – og som samtidig giver skuffen en autenticitet samt personlighed.

Skuffen har opnået en designbeskyttelse grundet flere årsager. Kombinationen mellem det organiske formsprog, det rene udtryk, – både når skuffen er åbnet og lukket, og den sofistikeret måde, hvorpå kugleløbene er skjult, er værd at fremhæve. Til trods for skuffens diskrethed, skabes et instinktivt powerfuldt og stilfuldt udtryk i ethvert kontormiljø uanset eksisterende indretning. Dette gøres via skuffens statement, som ses ved kombinationen af det genanvendelige materiale samt det æstetiske og tidløse design, hvor der er kælet for enhver detalje.

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Felt Drawer, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

FELT DRAWER

Varenummer: 6000-0083

Farve: Felt

da_DK