fbpx

FELT DRAWER

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & CO

Vi har et brændende ønske om at forvandle affald til værdifulde produkter. Én af produkterne, som er produceret af genanvendeligt plastik, er denne æstetiske filtskuffe. Filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker fra havene, som fremmer det bæredygtige aspekt, – og som samtidig giver skuffen en autenticitet samt personlighed.

Skuffens design er en kombination mellem det organiske formsprog, det rene udtryk, – både når skuffen er åbnet og lukket. Kugleløbene er skjult så de ikke genere. Til trods for skuffens diskrethed, skabes et instinktivt powerfuldt og stilfuldt udtryk i ethvert kontormiljø.

Til skuffen kan en indsats til løsdele tilkøbes. Søger du flere specifikationer, kan du tilgå produktblad nedenfor. 

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Felt Drawer, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

FELT DRAWER

Varenummer: 6000-0083

Filten er fremstillet af 70% upcycled plastikflasker

da_DK