fbpx

DESK SEPARATION SCREEN

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Flere virksomheder omfavner stadig de åbne kontormiljøer, hvilket har sine fordele og ulemper. Store dele af medarbejderene som har en fast plads i ét åbent kontormiljø, har udvist mangel på et fortroligt arbejdsrum til fordybelse.

Måden hvorpå medarbejdere kan få et personligt arbejdsrum, mens virksomheder kan fastholde de åbne kontormiljøer, er ved at indrette med afgrænsende objekter. En smuk og stilren løsning er denne flytbare sidevæg, der balanceres ved en funktionel indsats i lakeret eg, til for eksempel kuglepenne. Skærmen har en organisk metalramme, i mat sort lakering. Rammen gør filten hårdfør mod eventuelle slag og stød og afslutter designet med linjer, der giver ro for øjet. 

Den flybare sidevæg måler 700 mm. og passer derfor godt til dit skrivebord eller mødebordet. Filten er lydabsorberende (Klasse b)

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Desk Separation Screen, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

DESK SEPARATION SCREEN

Varenummer: 6000-0115

Filt fremstillet af 70% genanvendelige plastikflasker

Ramme: Scandinavian Matte Black

Indsats: Lys lakeret eg

da_DK