Cable management 2

CABLE MANAGEMENT - 700 MM

Danish design by PJ Production & Hans Thyge & Co

Flere virksomheder har omfavnet de åbne kontormiljøer, hvilket har sine fordele og ulemper. Store dele af medarbejdere, som har en fast plads i ét åbent kontormiljø, har udvist mangel på et fortroligt arbejdsrum til fordybelse.

Måden hvorpå medarbejdere kan få et personligt arbejdsrum, mens virksomheder kan fastholde de åbne kontormiljøer, er ved at indrette med afgrænsende objekter. Et eksempel på dette, er denne kabelbakke med dertilhørende akustik – og opslagsvæg. Kabelbakken er som udgangspunkt til opbevaring af kabler og ledninger, men er fremstillet i genanvendeligt filt, som har akustisk-egenskaber. Ydermere kan filten anvendes til opslagstavle til de vigtigste notater. Med andre ord skaber kabelbakken både et personligt rum til produktiv fordybelse, i kombination med et kreativt område. Kabelbakken måler 700 mm, som gør det muligt at anvende den på mindre arbejdspladser – herunder hjemmekontoret. Ydermere har kabelbakken en udskæring, således kollektionens skærmsøjle kan anvendes i samhørighed med kabelbakken. 

Kabelbakken monteres på vores klemme fra CLAMP KOLLEKTIONEN, på den måde undgår du at skulle lave huller i dit bord. Montering er hurtig og nem og kan udføres af alle. 

PRODUKTBLAD

Ønskes et produktblad for Cable Management – 700 mm, kan dette hentes herunder. Produktbladet indeholder en kort beskrivelse, farvepræsentation samt tekniske specifikationer.

SAMLEVEJLEDNING

Vi har gjort monteringen let og overskuelig. Du skal blot følge denne detaljeret samlevejledning, hvor monteringen bliver belyst med både billeder og beskrivelse.

BILLEDBANK

Alle Packshots og Lifestyle Images er tilgængelige i vores billedbank. Vær dog opmærksom på, at der kræves en adgangskode, som fås via PJ Production.

FARVEVARIATIONER

Cable management 700 mm grøn 1

CABLE MANAGEMENT - 700 MM

Varenummer: 6000-0024-7033

Farve: Danish Dusty Green

Cable management 700 mm blå 1

CABLE MANAGEMENT - 700 MM

Varenummer: 6000-0024-5008

Farve: Nordic Dark Blue

Cable management 700 mm sort 1

CABLE MANAGEMENT - 700 MM

Varenummer: 6000-0024-9000

Farve: Scandinavian Matte Black

Design in pCon.box - kostenloses 3D-Programm

Please fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

Design in pCon.box - free 3D program

Fill out your information below, and we’ll provide you with direct access to our entire collection in pCon.box.

KONTAKT CARINA

ICH BIN BEREIT, DIR ZU HELFEN

CONTACT CARINA

I AM READY TO HELP YOU

Design selv i p.Con box - gratis 3D program.

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så hjælper vi dig med direkte adgang til hele vores kollektion i pCon.box

KONTAKT CARINA

JEG ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG